Καρβουνοθυμίαμα Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη

Κωδικός: AE1753
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
4.50€
Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες από Άγιον Όρος: 23770 22389 (8:30 - 15:00)

Καρβουνοθυμίαμα Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη

Γνήσιο χειροποίητο Καρβουνοθυμίαμα, εξαιρετικής ποιότητας, έτοιμο για θυμιάτισμα. 

Ο Άγιος Γέρων Πορφύριος από ένθεο ζήλο για τη μυσταγωγικότερη τέλεση των ιερών ακολουθιών, επιδόθηκε πολύ νωρίς στη σύνθεση αρωμάτων, καταλλήλων για την παρασκευή μοσχοθυμιάματος που χρησιμοποιείται στη θεία λατρεία. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής ήταν άριστα. Ήδη από την δεκαετία του 1970 κατόρθωσε με την πρωτότυπη  “συνταγή” του να ενοποιήσει το καρβουνάκι με τα αρώματα θυμιάματος. Από τότε θυμιάτιζε μόνο με το δικής του επινόησης καρβουνάκι το οποίο σιγόκαιγε σταθερά, αποπνέοντας «πνοή ευωδίας πνευματικής».

Σήμερα και αφού έχουν παρέλθει μερικές δεκαετίες από τότε, έχουμε ξανά το εργόχειρο του Γέροντα Πορφύριου σε 17 αρώματα:
ΑΘΩΝΙΚΟ, ΒΗΘΛΕΕΜ, ΒΙΟΛΕΤΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΓΙΑΣΕΜΙ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ, ΚΡΙΝΟΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΣ, ΜΥΡΟ, ΝΑΡΔΟΣ, ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΦΟΥΛΙ, ΧΕΡΟΥΒΙΚΟ. 

Οδηγίες χρήσης: Επειδή ΔΕΝ περιέχει εύφλεκτες ύλες, φέρετε την άκρη του σε επαφή με την φλόγα για 15 περίπου δευτερόλεπτα. Για μικρότερη διάρκεια κόψτε το στη μέση. Αν υγρανθεί δεν αχρηστεύεται. Το αφήνετε να στεγνώσει.

Διάρκεια καύσης περίπου 30 λεπτά για κάθε ράβδος.

Κάθε κουτί περιέχει 12 τεμάχια.