Μεταφορικά

 

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της  ACS Courier  ή των  ΕΛΤΑ  με τις οποίες συνεργαζόμαστε και είναι οι μοναδικές εταιρίες οι οποίες έχουν καταστήματα εντός του Αγίου Όρους. Η  επιλογή  γίνετε από εμάς  αναλόγως του τόπου κατοικίας σας και πάντα με γνώμονα την οικονομικότερη λύση για εσάς.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :

Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται στο www.monastiriaka.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα εντός πέντε εργάσιμων ημερών σε μεγάλες πόλεις και αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις έξι εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Αγίου Όρους όπως οι καιρικές συνθήκες (ιδιαιτέρως την χειμερινή περίοδο), το διαφορετικό ημερολόγιο καθώς και το δύσβατο των περιοχών όπου παράγονται πολλά από τα προϊόντα.
Προς  αποφυγή επιπλέον χρεώσεων στα μεταφορικά, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Οι παραδόσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών  γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 15.00. Εάν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα κατά τόπους γραφεία της εταιρίας ταχυμεταφοράς για να τα παραλάβετε και πιο γρήγορα. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες .
Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ :

Για την αποστολή των παραγγελιών επιλέξαμε να συνεργασθούμε με δύο εταιρίες (Acs Courier , ΕΛΤΑ)  με γνώμονα την οικονομικότερη και ασφαλέστερη κατά περίπτωση λύση. Έτσι τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής :
Προορισμοί εντός Ελλάδος


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ                  ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ           ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ

ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ         4,50 €                 +1,00 €

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ              4,50 €                 + 1,00 €

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ       7,00 €                + 2,50 €Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται σύμφωνα με τον κατάλογο της Acs Courier και μπορείτε να το ελέγξετε στην ηλεκτρονική  διεύθυνση της εταιρίας http://www.acscourier.gr/stationArea.aspx?node_serial=001002003004&node_id=180 τοποθετώντας στην αναζήτηση τον νομό και τον τόπο προορισμού (κωμόπολη , χωριό , οικισμός).

Προορισμοί εκτός Ελλάδος

Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν ισχύει η πρακτική της αντικαταβολής . Τα έξοδα για την  αγορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με  πιστωτική κάρτα ή με Pay Pal   ή να έχει γίνει κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό της επιχειρήσεως. Έτσι τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής :
-------------------------------------------------------------------------------------------------

-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΖΩΝΗ 1

ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.

1,0 kg 12,00 eur
1,5 kg 15,00 eur
2,0 kg 17,00 eur
2,5 kg 30,00 eur

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  0,5 Kg +  2,40 eur

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΖΩΝΗ 2

ΚΥΠΡΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

1,0 kg 12,00 eur
1,5 kg 15,00 eur
2,0 kg 17,00 eur
2,5 kg 26,00 eur

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  0,5 Kg +  1,60 eur

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΖΩΝΗ 3

ΡΩΣΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ (ΝΟΤΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ),ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ
ΑΝΔΟΡΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ, ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ.

1,0 kg 16,00 eur
1,5 kg 23,00 eur
2,0 kg 28,00 eur
2,5 kg 37,00 eur

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  0,5 Kg +  2,80 eur

------------------------------------------------------------------------------------------------- 

ΖΩΝΗ 4
ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙA.

1,0 kg 16,00 eur
1,5 kg 23,00 eur
2,0 kg 27,00 eur

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  0,5 Kg +  1,30 eur